Vakantieopvang en BSO+ opvang

BSO+ opvang pakket

Bij incidentele sluiting van het IKC wordt door UN1EK  BSO+ opvang aangeboden.
Onder incidentele sluiting wordt verstaan:

  • Studiemiddagen
  • Dagdelen rond de feestdagen
  • Middagen dat de scholen gesloten zijn voorafgaand aan een vakantieperiode

Meer informatie over de BSO+ opvang vind u op de website van www.Un1ek.nl

Vakantieopvang pakket

In de schoolvakanties biedt IKC Ichthus vakantieopvang aan. We hebben hier verschillende pakketten voor.
all inclusive opvang 12 weken
U neemt dan vakantieopvang af in alle schoolvakanties, inclusief Goede Vrijdag en de vrijdag na Hemelvaart. De opvangtijden zijn van 7.30 tot 18.30 uur.
3, 6 of 9 weken opvangpakket
U kunt kiezen voor vakantieopvang voor 3, 6 of 9 schoolvakantieweken. U geeft voor aanvang van het schooljaar aan in welke schoolvakantieweken en op welke dagen u opvang af wilt nemen.
flexibele vakantieopvang
U kunt per schoolvakantie beoordelen van hoeveel dagen uw kind gebruik gaat maken van de opvang. Het programma van de vakantieopvang wordt een aantal weken voorafgaand aan de vakantie op de website van www.un1ek.nl geplaatst, zodat u kunt zien wat de kinderen gaan doen en welk thema centraal staat.

Aanmelden voor vakantieopvang
U kunt uw kind aanmelden voor flexibele vakantieopvang via het ouderportaal van Kindplanner. > U logt in in het ouderportaal en klikt bij het betreffende kind op ‘planning’. U klikt op de groene button rechtsbovenin en kiest ‘incidentele opvang’. U ontvangt een e-mail waarin uw aanvraag wordt bevestigd of (indien er geen plaats beschikbaar is) wordt afgewezen.
Maakt u nog geen gebruik van opvang bij UN1EK? Meld uw kind dan eerst aan via het online inschrijfformulier.
Let op: indien u gebruik maakt van een ‘x-aantal weken’ vakantieopvangpakket, is uw kind in Kindplanner vanaf de eerste schoolvakantie na aanvangsdatum van de plaatsing, automatisch aanwezig gemeld voor het aantal schoolvakantieweken dat u afneemt. Wanneer u dit wilt aanpassen, geeft u in Kindplanner aan tijdens welke schoolvakantieweken uw kind afwezig zal zijn. Het aantal vakantieopvangweken schuift dan automatisch door naar de volgende schoolvakantie(s). > U logt in in het ouderportaal en klikt bij het betreffende kind op ‘planning’. U klikt op de groene button rechtsbovenin en kiest ‘afwezig melden’.

 

 

Share Button