Zwemles bij de BSO

Zwemles
Vanaf oktober 2016 biedt UN1EK in samenwerking met zwembad Dol-fijn op dinsdag zwemles aan voor kinderen van de BSO van IKC Ichthus. Een aantal kinderen krijgt dan de mogelijkheid om tijdens de buitenschoolse opvanguren het zwemdiploma A te behalen. Op het moment dat het diploma behaalt is, stopt de zwemles bij de BSO en kunnen andere kinderen instromen in de groep. Of uw kind geplaatst wordt is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Zwemles is bedoeld voor kinderen vanaf 5 jaar die nog geen diploma A hebben. De zwemles vindt plaats op dinsdag van 17.00 tot 17.45 uur. Uw kind kan alleen meedoen met de zwemles als u op dinsdag gebruik maakt van de BSO.

Zwembad Dol-fijn heeft een kind-volgsysteem. U kunt dan door gebruik van een code via de pc of laptop de op de hoogte blijven van de vorderingen van uw kind. De code ontvangt u bij plaatsing.
De kinderen worden door de UN1EK bus opgehaald bij de BSO locatie en naar het zwembad gebracht. Er gaat een pedagogisch medewerker mee om de kinderen te begeleiden bij het uit- en aankleden. De pedagogisch medewerker is tijdens de zwemles aanwezig in het horecagedeelte waar via grote tv-schermen de verrichtingen van de kinderen gevolgd kunnen worden.
U haalt uw kind zelf om 17.45 uur op bij zwembad Dol-fijn.

De kosten bedragen € 38,75 per maand. Daarnaast betaalt u éénmalig voor het inschrijfpakket een bedrag van  € 27,95. Het inschrijfpakket ontvangt u vóór de eerste les op de BSO locatie. Een gemiste les kan alleen worden ingehaald op donderdag van 17.45 – 18.30 uur en moet altijd doorgegeven worden. De inhaallessen kunnen niet via de BSO geregeld worden.
UN1EK betaalt de kosten aan zwembad Dol-fijn. De inning van de kosten door UN1EK bij de ouder/verzorger gebeurt maandelijks vooraf d.m.v. automatische incasso.

Als u vragen heeft, stel deze gerust aan de pedagogisch medewerkers van de BSO.

Share Button