Ouderportaal

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

IKC Ichthus biedt voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een zogeheten 40 weken pakket. Dat staat voor de schoolweken. De buitenschoolse opvang bij IKC Ichthus is er voor kinderen van vier tot dertien jaar, voor en na schooltijd, op vrije dagen én in de schoolvakanties. De pedagogisch medewerkers zorgen voor een gevarieerd en uitdagend aanbod aan activiteiten.  Voorop staat dat kinderen in hun vrije tijd samen kunnen spelen en ontspannen.

Wij bieden de volgende pakketten:

BSO+ opvang pakket

Bij incidentele sluiting van het IKC wordt door UN1EK  BSO+ opvang aangeboden.
Onder incidentele sluiting wordt verstaan:

  • Studiemiddagen
  • Dagdelen rond de feestdagen
  • Middagen dat de scholen gesloten zijn voorafgaand aan een vakantieperiode

Meer informatie over de BSO+ opvang vind u op de website van www.Un1ek.nl

Vakantieopvang pakket

In de schoolvakanties biedt IKC Ichthus vakantieopvang aan. We hebben hier verschillende pakketten voor.

All inclusive opvang 12 weken
U neemt dan vakantieopvang af in alle schoolvakanties, inclusief Goede Vrijdag en de vrijdag na Hemelvaart. De opvangtijden zijn van 7.30 tot 18.30 uur.

3, 6 of 9 weken opvangpakket
U kunt kiezen voor vakantieopvang voor 3, 6 of 9 schoolvakantieweken. U geeft voor aanvang van het schooljaar aan in welke schoolvakantieweken en op welke dagen u opvang af wilt nemen.

Flexibele vakantieopvang
U kunt per schoolvakantie beoordelen van hoeveel dagen uw kind gebruik gaat maken van de opvang. Het programma van de vakantieopvang wordt een aantal weken voorafgaand aan de vakantie op de website van www.un1ek.nl geplaatst, zodat u kunt zien wat de kinderen gaan doen en welk thema centraal staat.

Aanmelden voor vakantieopvang

U kunt uw kind aanmelden voor flexibele vakantieopvang via het ouderportaal van Kindplanner. U logt in in het ouderportaal en klikt bij het betreffende kind op ‘planning’. U klikt op de groene button rechtsbovenin en kiest ‘incidentele opvang’. U ontvangt een e-mail waarin uw aanvraag wordt bevestigd of (indien er geen plaats beschikbaar is) wordt afgewezen.

Maakt u nog geen gebruik van opvang bij UN1EK? Meld uw kind dan eerst aan via het online inschrijfformulier op de website van UN1EK.

Let op: indien u gebruik maakt van een ‘x-aantal weken’ vakantieopvangpakket, is uw kind in Kindplanner vanaf de eerste schoolvakantie na aanvangsdatum van de plaatsing, automatisch aanwezig gemeld voor het aantal schoolvakantieweken dat u afneemt. Wanneer u dit wilt aanpassen, geeft u in Kindplanner aan tijdens welke schoolvakantieweken uw kind afwezig zal zijn. Het aantal vakantieopvangweken schuift dan automatisch door naar de volgende schoolvakantie(s). U logt in in het ouderportaal en klikt bij het betreffende kind op ‘planning’. U klikt op de groene button rechtsbovenin en kiest ‘afwezig melden’.


Informatieboekje

De informatiefolder kunt u vinden onder de kop Voor ouders  u kunt in de balk naar onder scrollen om vervolgens te klikken op Downloads.
Op de pagina downloads vindt u de informatiefolder van de opvang.


Contact

De buitenschoolse opvang bij IKC Ichthus is telefonisch bereikbaar via nummer 010 – 5915948. In geval van nood, of bij afmelden vanwege ziekte kunt u ook bellen naar 06-52360554. Voor vragen kunt u het contactformulier invullen.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met IKC Ichthus opvang, telefoon 010-5916185 of met de afdeling plaatsing Un1ek, telefoon 010-4355611 (keuze 1) of mail naar plaatsing@un1ek.nl

Informatie van UN1EK

Is uw kind tussen de 4 en 13 jaar en zoekt u een leerzame en veilige plek voor buiten de schooltijden? Kies dan voor buitenschoolse opvang bij UN1EK! We bieden verschillende vormen van buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen van 4 tot 13 jaar. De aanpak en activiteiten bij de BSO zijn afgestemd op de profiel en visie van het IKC. Voor de sportieve kinderen hebben we ook een sport outdoor BSO in de Broekpolder in Vlaardingen.

Meer informatie

Opvangpakketten en tarieven
Vakantieprogramma’s
Alles over het Ouderportaal
Wat is een UN1EK Kindcentrum?