Ouderportaal

Rondleiding en aanmelden

Rondleiding en aanmelden

Rondleiding

Bent u zich aan het oriënteren voor een basisschool of kinderopvang? U bent van harte welkom voor een rondleiding!

Klik hier als u een rondleiding wilt aanvragen.


Aanmelden/inschrijven

Voordat u uw kind in kan aanmelden voor onderwijs op IKC Ichthus vindt er een rondleiding plaats. Na afloop van de rondleiding kunt u uw kind aanmelden via een formulier voor IKC Ichthus.
Omdat er zoveel belangstelling is voor IKC Ichthus, is er een volgorde van aanname ontwikkeld. Met de aanmelding maakt u dus uw interesse kenbaar, maar of dit daadwerkelijk kan resulteren in een inschrijving wordt bedaald op basis van een volgorde van toelaten. 
Dit wordt de loting genoemd.

De volgorde van toelaten van kinderen voor inschrijving is:
1.) broertjes en zusjes van kinderen op school
2.) kinderen vanuit onze opvang die wonen in de wijk Steendijckpolder en op het moment van loting minimaal 3 maanden naar onze opvang gaan.
3.) kinderen uit de wijk Steendijkpolder
4.) en vervolgens de kinderen uit de wijken Wilgenrijk, Vogelbuurt en Burgemeesterwijk.

Als er daarna nog plaatsen over zijn, kunnen kinderen uit andere delen van Maassluis worden ingeschreven.
Als uw kind geplaatst kan worden, ontvangt u een inschrijfformulier zodat de inschrijving voltooid kan worden.
Vanaf schooljaar 2023-2024 zullen er gedurende het jaar twee momenten van loting en inschrijving plaatsvinden, namelijk in oktober en april een jaar voorafgaand aan het moment dat uw kind 4 jaar wordt.

''Omdat we het op IKC Ichthus belangrijk vinden dat ieder kind dat bij ons naar school wil een plek heeft zullen we schooljaar 24-25 een extra kleutergroep openen als het aantal aanmeldingen dit vraagt''

De medewerkers van de afdeling klantenservice van UN1EK geven u graag meer informatie over de plaatsingsmogelijkheden en kosten. U kunt hen elke werkdag bereiken van 09.00 – 13.00 uur via telefoonnummer 010 – 435 5611.

Informatie van UN1EK

Voor de opvang schrijft u zich online in via het ouderportaal van Kindplanner. Het ouderportaal biedt u één centrale plek voor het regelen van de opvang van uw kind. Hier kunt u o.a. uw kind inschrijven, inzien op welke dagen uw kind wordt verwacht op de opvang en afwezig melden. Ook kunt u gebruik maken van de Ouderapp.

Als u nog geen klant bent bij UN1EK Opvang kunt u zich inschrijven voor het ouderportaal via het registratieformulier. Wanneer u al een account hebt voor uw kind en ook opvang wilt aanvragen voor een broertje of zusje, kunt u dit doen via het bestaande account op het ouderportaal. 

Meer informatie

Uitleg over het ouderportaal
Veelgestelde vragen
Direct naar het ouderportaal

Aanvraagformulier rondleiding

Gegevens ouders

Gegevens kind


Ik wil een rondleiding aanvragen voor